![]() |
Koni pastası
Malzeme
250 Gr. Un (10 çorba kaşığı) 1 büyük paket margarin 1 Kahve kaşığı limon suyu 1 Kahve kaşığı tuz Açma payı un ½ ölçü pasta kremi gereci 50 gr pudra şekeri (1,5 çorba kaşığı) Yapılışı 1.yaprak hamurunu hazırlarız 2.3 mm. incelikte 25-30 cm. boyunda dikdörtgen açarız 3.Hamuru 3-4 cm. boyunda şeritler halinde kesiniz 4-koni şeklindeki kalıpların üzerine kalıp hiç gözükmeyecek şekilde şeritlerle sarınız 5.kabıyla sıcak fırında pişiriniz 6.Fırından alınca hamurları kırmadan kalıptan çıkarın 7.içlerini pasta kremi ile doldurun 8.üzerine pudra şekeri serpip servis yapın |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.