Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
creme, göğsü, oléli, tavuk

Créme Olé'li Tavuk Göğsü

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Créme Olé'li Tavuk Göğsü



Malzemeler


1 lt süt

1 su bardağı un

1 su bardağı şeker

1 paket damla sakızı

1 yemek kaşığı margarin

1 paket vanilya

Sosu İçin


1 paket çikolatalı Créme Olé

2,5 su bardağı süt

Yapılışı


Un ve şekeri koyduğunuz tencereye, 1 lt sütü karıştırarak ekleyin İçine damla sakızını da ekleyin Damla sakızı bulamazsanız bildiğimiz, çiğnediğimiz damla sakızlarını da kullanabilirsiniz Muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin ve ılımaya bırakın

Créme Olé'yi paketin arkasındaki tarife göre yapın

Tencerede ılımış olan tavuk göğsüne margarini ve vanilyayı ekleyip 5-10 dk mikserle çırpın Ne kadar çok çırparsanız o kadar pürüzsüz ve lezzetli olur

Tavuk göğsünü dikdörtgen veya kare borcama yayın Tavuk göğsünü koymadan önce borcamı suyla ıslatırsanız yapışmaz

Tavuk göğsünün üstü hafiften kaymak tutmaya başlayınca da Créme Olé'yi üzerine yayın Üzerini süsleyerek soğuk olarak servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.