![]() |
Créme Olé'li Tavuk Göğsü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Créme Olé'li Tavuk GöğsüMalzemeler 1 lt ![]() 1 su bardağı un 1 su bardağı şeker 1 paket damla sakızı 1 yemek kaşığı margarin 1 paket vanilya Sosu İçin 1 paket çikolatalı Créme Olé 2,5 su bardağı süt Yapılışı Un ve şekeri koyduğunuz tencereye, 1 lt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Créme Olé'yi paketin arkasındaki tarife göre yapın ![]() Tencerede ılımış olan tavuk göğsüne margarini ve vanilyayı ekleyip 5-10 dk ![]() ![]() ![]() Tavuk göğsünü dikdörtgen veya kare borcama yayın ![]() ![]() Tavuk göğsünün üstü hafiften kaymak tutmaya başlayınca da Créme Olé'yi üzerine yayın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|