Viyana Bisküvisi |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Viyana BisküvisiViyana Bisküvisi Tarifi - Viyana Bisküvisi Nasıl Yapılır - Viyana Bisküvisi Malzemeleri Malzeme Listesi 4,5 Su Bardağı Un 1 Paket Margarin 2 Adet Yumurta 1 Su Bardağı Şeker 1 Paket Kabartma Tozu Yarım Paket Çikolata 1 Kahve Fincanı Hindistan Cevizi Viyana Bisküvisi Nasıl Yapılır? 1 Oda sıcaklığındaki margarini kolay yoğurabilmek için küçük küçük parçalara bölerek derince bir kaba koyun 2 Yumurta, şeker ve kabartma tozunu ilave edin ve güzelce yoğurun 3 Karışıma unu azar azar ekleyerek yoğurmaya devam edin 4 Yaklaşık bir ceviz büyüklüğünde parçalar alarak önce yuvarlayın bir çatalla bastırarak oval bir şekil verin ve altını yağladığınız ya da fırın kağıdı serdiğiniz tepsiye dizin 5 Daha önceden ısıttığınız 180 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin Kurabiyelerin üzerinin kızarması yeterli olacaktır 6 Tepsiyi fırından çıkardıktan sonra altının pişmeye devam etmemesi için soğuması için başka bir kaba alın 7 Çikolatayi benmari usulu eritin 8 Soğuyan kurabiyelerin bir ucunu önce çikolataya, sonra hindistan cevizine batırın ve çikolatalar donduktan sonra servis edin Afiyet Olsun |
|