![]() |
Viyana Bisküvisi
Viyana Bisküvisi Tarifi - Viyana Bisküvisi Nasıl Yapılır - Viyana Bisküvisi Malzemeleri
Malzeme Listesi 4,5 Su Bardağı Un 1 Paket Margarin 2 Adet Yumurta 1 Su Bardağı Şeker 1 Paket Kabartma Tozu Yarım Paket Çikolata 1 Kahve Fincanı Hindistan Cevizi Viyana Bisküvisi Nasıl Yapılır? 1. Oda sıcaklığındaki margarini kolay yoğurabilmek için küçük küçük parçalara bölerek derince bir kaba koyun. 2. Yumurta, şeker ve kabartma tozunu ilave edin ve güzelce yoğurun. 3. Karışıma unu azar azar ekleyerek yoğurmaya devam edin. 4. Yaklaşık bir ceviz büyüklüğünde parçalar alarak önce yuvarlayın bir çatalla bastırarak oval bir şekil verin ve altını yağladığınız ya da fırın kağıdı serdiğiniz tepsiye dizin. 5. Daha önceden ısıttığınız 180 derece fırında yaklaşık 20 dakika pişirin. Kurabiyelerin üzerinin kızarması yeterli olacaktır. 6. Tepsiyi fırından çıkardıktan sonra altının pişmeye devam etmemesi için soğuması için başka bir kaba alın. 7. Çikolatayi benmari usulu eritin. 8. Soğuyan kurabiyelerin bir ucunu önce çikolataya, sonra hindistan cevizine batırın ve çikolatalar donduktan sonra servis edin. Afiyet Olsun... |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.