![]() |
Hollandez Bisküvisi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hollandez BisküvisiHollandez Bisküvisi Tarifi - Hollandez Bisküvisi Yapılışı - Hollandez Bisküvisi Nasıl Yapılır - Hollandez Bisküvisi Malzemeleri 300 gr ![]() 150 gr ![]() 175 Gr ![]() 1 yumurta akı 100 gr ![]() Vanilya Limon kabuğu rendesi Unu eleyiniz ![]() ![]() ![]() Bir yumurta akı, vanilya, limon kabuğu rendesi ilâve ediniz ![]() Bu karışımı yuğurarak bir hamur yapınız ![]() 3 eşit parçaya ayırınız ![]() ![]() ![]() Tahta üzerine yayılmış toz şekeri üzerinden yuvarlayarak geçiriniz ![]() Buzdolabında veya serin bir yerde 1/2 saat bırakınız ![]() Sonra, 2-3 cm ![]() ![]() Aralıklı olarak tepsiye yerleştiriniz ![]() Orta ısı derecesinde pişiriniz ![]() |
![]() |
![]() |
|