Hollandez Bisküvisi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hollandez BisküvisiHollandez Bisküvisi Tarifi - Hollandez Bisküvisi Yapılışı - Hollandez Bisküvisi Nasıl Yapılır - Hollandez Bisküvisi Malzemeleri 300 gr un150 gr toz şeker175 Gr tereyağı1 yumurta akı 100 gr pudra şekeriVanilya Limon kabuğu rendesi Unu eleyiniz Tereyağı ilâve ediniz Bir bıçak ile iyice kıyınız![]() Bir yumurta akı, vanilya, limon kabuğu rendesi ilâve ediniz ![]() Bu karışımı yuğurarak bir hamur yapınız ![]() 3 eşit parçaya ayırınız Bu parçaları 4 cm çapında silindir biçimine getiriniz![]() Tahta üzerine yayılmış toz şekeri üzerinden yuvarlayarak geçiriniz ![]() Buzdolabında veya serin bir yerde 1/2 saat bırakınız ![]() Sonra, 2-3 cm genişliğinde küçük parçalar kesiniz![]() Aralıklı olarak tepsiye yerleştiriniz ![]() Orta ısı derecesinde pişiriniz
|
|
|
|