![]() |
Hollandez Bisküvisi
Hollandez Bisküvisi Tarifi - Hollandez Bisküvisi Yapılışı - Hollandez Bisküvisi Nasıl Yapılır - Hollandez Bisküvisi Malzemeleri
300 gr. un 150 gr. toz şeker 175 Gr. tereyağı 1 yumurta akı 100 gr. pudra şekeri Vanilya Limon kabuğu rendesi Unu eleyiniz. Tereyağı ilâve ediniz. Bir bıçak ile iyice kıyınız. Bir yumurta akı, vanilya, limon kabuğu rendesi ilâve ediniz. Bu karışımı yuğurarak bir hamur yapınız. 3 eşit parçaya ayırınız. Bu parçaları 4 cm. çapında silindir biçimine getiriniz. Tahta üzerine yayılmış toz şekeri üzerinden yuvarlayarak geçiriniz. Buzdolabında veya serin bir yerde 1/2 saat bırakınız. Sonra, 2-3 cm. genişliğinde küçük parçalar kesiniz. Aralıklı olarak tepsiye yerleştiriniz. Orta ısı derecesinde pişiriniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.