![]() |
Yağlı Kiremit Bisküvi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yağlı Kiremit BisküviYağlı Kiremit Bisküvi Tarifi - Yağlı Kiremit Bisküvi Yapılışı - Yağlı Kiremit Bisküvi Nasıl Yapılır - Yağlı Kiremit Bisküvi Malzemeleri 150 gr ![]() 400 gr ![]() 250 gr ![]() 6 yumurta akı 50 gr ![]() 50 gr ![]() Eritilmiş 150 gr ![]() ![]() Bu karışıma badem, un rendelenmiş veya ince kıyılmış portakal reçeli kabuklarını ilâve ediniz ![]() ![]() Ucuna düz huni geçirilmiş krema torbası ile yağlanmış ve unlanmış fırın tepsisine kendi üzerine iki defa uzunlamasına sıkılarak kiremit biçimi veriniz ![]() Sıcak fırında pişiriniz ![]() |
![]() |
![]() |
|