![]() |
Yağlı Kiremit Bisküvi
Yağlı Kiremit Bisküvi Tarifi - Yağlı Kiremit Bisküvi Yapılışı - Yağlı Kiremit Bisküvi Nasıl Yapılır - Yağlı Kiremit Bisküvi Malzemeleri
150 gr. tereyağı 400 gr. makinadan çekilmiş badem 250 gr. şeker 6 yumurta akı 50 gr. un 50 gr. ince kıyılmış portakal kabuğu reçeli Eritilmiş 150 gr. tereyağı ile şekeri karıştırınız. Bu karışıma badem, un rendelenmiş veya ince kıyılmış portakal reçeli kabuklarını ilâve ediniz. Bir hamur yapınız. Ucuna düz huni geçirilmiş krema torbası ile yağlanmış ve unlanmış fırın tepsisine kendi üzerine iki defa uzunlamasına sıkılarak kiremit biçimi veriniz. Sıcak fırında pişiriniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.