Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
açması, börek, gül

El açması gül börek

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

El açması gül börek








TARİFİ:Hepimizin bildiği un,su,tuz, ve maya ile bir hamur yaptım dinlendirip iyice mayalandırdımSonra yağlayıp küçük bezeler yaptım onlarıda 1o dk bekletip tereyağı ve zeytin yağı ile incecik açtım içine kıymayı koydum peynirde olabilir ben kıyma tercih ettim sonra sigara böreği gibi sarıp kıvırdım yağlı tepsiye dizdim önceden ısıtılmış 2oo derecelik fırında 20-25 dk pişirdim soğuyunca servise hazırdı Afiyet olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.