Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Pasta, Kek, Börek & Kurabiye

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
etli, gülbörek

Etli Gülbörek

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Gülbörek



etli yufka böreği - etli gül böreği nasıl yapılırMalzemeler:


1 kilo kuşbaşı et

2 soğan

2 domates

3 çorba kaşığı sadeyağ

6 yufka

1 su bardağı et suyu

yeteri kadar tuz, biber



Tarifi:


Kuşbaşı eti, doğranmış soğan, domates ve sadeyağla, suyunu çekince kadar hafif ateşte pişirin Yuvarlak şekilde kesilmiş üç yufkayı, arasını yağlayıp üst üste koyun Üstüne hazırlanan içi yayın Üstüne aynı şekilde üç yufka daha yerleştirip, kenarlarını elinizle yapıştırın Bıraz et suyu katıp fırında pişirin




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.