![]() |
Pastahane Usulü Ay Çöreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastahane Usulü Ay Çöreğipastane çöreği tarifi - pastane usulü ay çöreği nasıl yapılır hamuru: 1 paket yumuşak margarin -1 yumurta -3 kaşık şeker -1/2 bardak su -1 paket maya -1/2 kaşık tuz -1 tatlı kaşığı mahlep - 1 vanilya - un iç harcı: 1 bardak döğülmüş ceviz -1/2 bardak pudra şekeri -1 çay bardağı izmir üzümü -1 kahve fincanı süt -1 yumurta akı -1 kaşık galeta unu -1 portakal kabuğu rende -3 kaşık kakao -tarçın ve mutlaka yeni bahar -ve 1 paket vanilya ![]() yapılışı: hamuru yoğur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|