![]() |
Dedikodu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() DedikoduDedikoduTarifi - DedikoduYapılışı Kullanılacak Malzemeler Serpmek icin pudrasekeri 1 su bardagi sut 1 yumurta 1 su bardagi siviyag Kizartmak icin bolca sivi yag Yarim su bardagi eritilmis margarin Alabildigi kadar un 1 su bardagi yogurt Yarim kahve fincani portakal likoru 1 paket kabarma tozu 1 paket vanilya tozu Yarim bardak su Hazırlanma Şekli Margarini erit ilik olsun ![]() ![]() ![]() Malzemeyi doktukten sonra yavas, yavas unu ilave ederek kulak memsi yumusakliginda yada elinize yapismayacak bir sekilde ayarlayin ![]() Hamuru bir portakal buyuklugunde yuvarlayin ![]() Kulanacaginiz zemine biraz un serpin hamuru elinizle ilk once biraz yayin, kalin merdaneyle 1,5 santim kalinliginda kalacak sekilde yuvarlak bir bizimde acmaya calisin ![]() Kenarlari tirtilli yuvarlak kesecekle eni 2 parmak kalinliginda boyu 10 santim kadar olacak uzun serit kesin tirtirli bicagi kullanirsaniz kenarlari sekilli guzel olur ![]() ![]() Diger yanda derince bir tencereye bol yag koyun ve iyice isitin ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|