Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çanağı, etli, milföy

Etli Milföy Çanağı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Etli Milföy Çanağı



etli milföy - etli milfy çanağı tarihi


Malzemeler:


5 adet milföy hamuru

500 gr koyun kuşbaşı

2 adet soğan

3 adet domates

1 su bardağı haşlanmış bezelye

100 gr margarin


Yapılışı:


Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr margarinde kavurun Ardından eti ilave edin Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin


Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin 5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın


Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın



alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.