ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Etli Milföy Çanağı (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=178713)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 12:13 AM

Etli Milföy Çanağı
 
etli milföy - etli milfy çanağı tarihi


Malzemeler:


5 adet milföy hamuru

500 gr. koyun kuşbaşı

2 adet soğan

3 adet domates

1 su bardağı haşlanmış bezelye

100 gr. margarin


Yapılışı:


Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr. margarinde kavurun. Ardından eti ilave edin. Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin.


Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin. 5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın.


Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin. Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın.



alıntı


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.