![]() |
Etli Milföy Çanağı
etli milföy - etli milfy çanağı tarihi
Malzemeler: 5 adet milföy hamuru 500 gr. koyun kuşbaşı 2 adet soğan 3 adet domates 1 su bardağı haşlanmış bezelye 100 gr. margarin Yapılışı: Yemeklik olarak doğranmış soğanı 100 gr. margarinde kavurun. Ardından eti ilave edin. Suyunu çektirin ve rendelenmiş domatesi ilave ederek pişirin. Etler suyunu çektikten sonra bezelyeleri ekleyin. 5 adet ısıya dayanıklı kaseye pişen içi paylaştırın. Kaselerin üzerine milföy hamurunu kapatıp, 200 dereceli fırında üzeri kızarana dek pişirin. Pişen hamurları servis tabağına ters çevirdikten sonra sıcak olarak servis yapın. alıntı |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.