![]() |
Zeytin Boregi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytin BoregiMalzemeler Hamuru icin: 500 gr ![]() 25 gr ![]() 1 cay kasigi tuz 1 cay kasigi toz seker 1 cay bardagi su Ic malzemesi: 250 gr ![]() 100 gr ![]() Yarim bag maydanoz 3 adet taze sogan 2 adet taze sarimsak 50 gr ![]() 1 cay kasigi kirmizi biber 1 cay kasigi tuz 1 paket margarin yagi Yapilis Tarifi Zeytinler ikiye bolonor, ceviz, sogan, maydanoz ve sarimsak ince ince dogranir ![]() ![]() ![]() Hamur icin verilen malzeme ile katica bir hamur yogurulup ufak bezeler alinir ve kahve fincani seklinde oklava veya elle acilir ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|