Fettuş |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
FettuşBörek Tarifleri - Fettuş - Oktay Usta Tarifleri - Fettuş Tarifi Malzemeler : 3 Domates 2 Salatalık 2 Kırmızı Biber 5 Yeşil Soğan 1 Tutam Nane 1 Tutam Maydanoz 1 Tutam Dereotu Taze Peynir Nar Ekşisi Zeytinyağı Kızarmış Ekmeği İçin: 2 Su B Söke Un1 Çay K KarbonatTuz Su Hazırlanışı Unu, karbonatı ve tuzu harmanlayın Ilık su ilave ederek yoğurun Oval şekilde açın Kesme ruletiyle üçgen üçgen kesin Hamurları sıvıyağda kızartın Salatalıkları, domatesleri, biberleri, yeşil soğanı, naneyi, maydanozu ve dereotunu doğrayın Hepsini karıştırma kabına alın Taze peyniri parçalayarak içine ilave edin Zeytinyağını ve nar ekşisini döküp harmanlayın Servis tabağına salatayı alın Kenarlarına kızarmış hamurları dizerek servis edin
|
|
|
|