![]() |
Kırma Börek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kırma Börekbörek tarifi - kırma börek nasıl yapılır - yufka böreğiMalzemeler 5 yufka 250 gr peynir veya lor Üzeri için: 2 bardak yoğurt 1 yumurta 1/2 bardak sıvı yağ Hazırlanışı Tepsimizi yağlayarak işe başlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üzeri için yoğurt, yumurta ve sıvı yağı karıştırıyoruz(Lor kullanacaklar için; bazen lor tuzsuz oluyor bu aşamada üstüne dökeceğiniz karışıma biraz tuz ekleyebilirsiniz) ![]() ![]() 175 derece fırında üzeri kızarana kadar pişiriyoruz ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|