![]() |
Kruvasan Croissant Fransız Poğaçası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kruvasan Croissant Fransız Poğaçasıfransız katmerli poğaça tarifi - katmerli poğaça ![]() Malzemeler: 500 gr un (ölçüyü siz ayarlayın) 2 yumurta akı 200 ml su 40 gr yaş maya 1 tatlı kaşığı tuz 1 çorba kaşığı şeker ![]() ![]() üzerine: 200 gr oda ısısında tereyağı üzerine yumurta sarısı Yapılışı: Un hariç diğer malzemeleri karıştırın ![]() ![]() Hamuru 20 dakika tezgahta mayalayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işlem bitince hamuru unlu tezgahta yarım cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|