Alabalık Pişirmenin İncelikleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Alabalık Pişirmenin İnceliklerialabalık nasıl pişirilir - alabalık pişirme usülleri - alabalık pişirmenin püf noktaları - alabalığın temizlenmesiAlabalık Tereyağında kızartılırsa çok lezzetli olur ![]() Alabalık Mısır ununa bulanıp tereyağında pişirilir ![]() Alabalık buğulama usulüyle pişirilir ![]() Alabalık fümesi buğulama yapılır ![]() Alabalık pişirirken ve de yerken limon kullanmayınız ![]() Temizlenmesi sırasında derinin kazınmamasına, kafasının koparılmamasına ve şeklinin bozulmamasına özen gösterilmelidir ![]() Alabalık temizleme ve pişirme sırasında koku yapmaz ve koku bırakmaz ![]() |
|
|
|