Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
alabalık, incelikleri, pişirmenin

Alabalık Pişirmenin İncelikleri

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Alabalık Pişirmenin İncelikleri



alabalık nasıl pişirilir - alabalık pişirme usülleri - alabalık pişirmenin püf noktaları - alabalığın temizlenmesiAlabalık Tereyağında kızartılırsa çok lezzetli olur


Alabalık Mısır ununa bulanıp tereyağında pişirilir


Alabalık buğulama usulüyle pişirilir


Alabalık fümesi buğulama yapılır


Alabalık pişirirken ve de yerken limon kullanmayınız


Temizlenmesi sırasında derinin kazınmamasına, kafasının koparılmamasına ve şeklinin bozulmamasına özen gösterilmelidir


Alabalık temizleme ve pişirme sırasında koku yapmaz ve koku bırakmaz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.