ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Alabalık Pişirmenin İncelikleri (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=177639)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 12:46 AM

Alabalık Pişirmenin İncelikleri
 
alabalık nasıl pişirilir - alabalık pişirme usülleri - alabalık pişirmenin püf noktaları - alabalığın temizlenmesiAlabalık Tereyağında kızartılırsa çok lezzetli olur.


Alabalık Mısır ununa bulanıp tereyağında pişirilir .


Alabalık buğulama usulüyle pişirilir.


Alabalık fümesi buğulama yapılır.


Alabalık pişirirken ve de yerken limon kullanmayınız.


Temizlenmesi sırasında derinin kazınmamasına, kafasının koparılmamasına ve şeklinin bozulmamasına özen gösterilmelidir.


Alabalık temizleme ve pişirme sırasında koku yapmaz ve koku bırakmaz.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.