Makarna Yapmanın Püf Noktaları |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Makarna Yapmanın Püf Noktalarımakarna yapılışı - makarna yapımı - makarna nasıl yapılır ![]() Çeşitli soslarla tadı zenginleştirilen, doyurucu ve pratik yiyeceklerden biri olan makarnayı hazırlarken, püf noktalarına önem verirseniz başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz ![]() Makarnayı derin ve ısıyı her noktaya eşit dağıtacak tencerede haşlayın ![]() Tuz, makarnanın tadını artırır Makarna suyu kaynadıktan sonra tencereye tuz ekleyin![]() Paketin üzerindeki pişirme sürelerine dikkat edin Su kaynadıktan sonra makarnayı tencereye ilave edin, tekrar kaynamaya başladıktan sonra süre tutun![]() Pişirme sırasında makarnaya tavuk ya da et bulyon eklerseniz lezzeti artacaktır ![]() Makarnayı süzmek için ince delikli süzgeçler kullanarak, suyun tamamen süzülmesini sağlayın ![]() Soslu makarna yapıyorsanız sosun makarnanın her yerine eşit dağılmasını sağlayın ![]() Makarna suyunu dökmek yerine çiçeklerinizi sulayabilir ya da sebze çorbalarında kullanabilirsiniz
|
|
|
|