![]() |
Omlet Yapmanın Püf Noktaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Omlet Yapmanın Püf Noktalarıomlet yapmanın incelikleri - güzel omlet yapmanın püf noktası - omlet yapmanın incelikleri En kolay yemeklerin bile püf notası vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En Güzel Omletleri Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir: Doğru tavayı seçmek, geniş bir seramik tava yoksa teflon tavada omletler güzel pişer ![]() ![]() Taze ve sağlıklı malzemeler kullanılmalı yumurta çok çabuk bozulan bir gıdadır kaliteli yumurta tercih edilmelidir ![]() Eğer tavanız normal boy bir tava ise asla bol malzeme kullanmayın ![]() ![]() Ocağın altı önce yüksek ısıda sonra düşük ısıda olmalı Yumurta döküldükten sonra kesinlikle kaşıkla karıştırılmamalıdır ![]() ![]() Çok fazla pişirilmemeli ![]() Malzemeler sırasına göre atılmalıdır ![]() Tereyağı ve baharatlar omlete lezzet katar ![]() Farklı baharatları ve yeşillikleri kullanarak harikalar yaratabilir ve omletinizi mükemmel hale dönüştürebilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|