![]() |
Omlet Yapmanın Püf Noktaları
omlet yapmanın incelikleri - güzel omlet yapmanın püf noktası - omlet yapmanın incelikleri
En kolay yemeklerin bile püf notası vardır. Kolay sanılan bir çok şey aslında önemli sofra lezzetleridir. Omlet yapmanın da önemli püf noktaları vardır... En Güzel Omletleri Yapmanın Püf Noktaları Nelerdir: Doğru tavayı seçmek, geniş bir seramik tava yoksa teflon tavada omletler güzel pişer. Seramik tavaların daha sağlıklı olduğunu biliyoruz. Taze ve sağlıklı malzemeler kullanılmalı yumurta çok çabuk bozulan bir gıdadır kaliteli yumurta tercih edilmelidir. Eğer tavanız normal boy bir tava ise asla bol malzeme kullanmayın. Çok büyük boy tava ile çalışıyorsanız ancak malzeme ve yumurta sayısı artabilir. Ocağın altı önce yüksek ısıda sonra düşük ısıda olmalı Yumurta döküldükten sonra kesinlikle kaşıkla karıştırılmamalıdır. Tavayı dairesel hareketlerle kenarlarını dağıtın. Çok fazla pişirilmemeli. Malzemeler sırasına göre atılmalıdır. Tereyağı ve baharatlar omlete lezzet katar. Farklı baharatları ve yeşillikleri kullanarak harikalar yaratabilir ve omletinizi mükemmel hale dönüştürebilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.