Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bölümleri, dananın

Dananın Bölümleri

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Dananın Bölümleri



etin bölümleri - dananın neresinden hangi yemek yapılır - şiş etin neresinden yapılır - pirzola etin neresinden yapılır - haşlama dananın neresinden yapılır - rosto dananın neresinden yapılır - dana etinin hangi bölümünden hangi yemek yapılır





Gerdan: Haşlama, söğüş

Kürek: Parça, kuşbaşı

Kol: Kuşbaşı, kıyma

İncik: Haşlama

Ayak: Paça, et suyu

Pirzola: Izgara, tava

Kontrfile: Izgara, fırın,

Bonfile: Izgara, döner

Fileto: Haşlama, söğüş

Parça, kuşbaşı

Kaburga: Köftelik kıyma

Boşluk: Yemeklik kıyma

Sokum: Izgara (şiş, biftek)

Tranç: Haşlama (biftek)

Nuar: Izgara (rosto, şiş)

Kontrnuar: Haşlama (rosto)

Yumurta: Haşlama (rosto, biftek)

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.