Susamlı Hardallı Et |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Susamlı Hardallı EtSusamlı Hardallı Et Tarifi - Susamlı Hardallı Et Nasıl Yapılır - Susamlı Hardallı Et Malzemeleri 355 kalori ![]() Hazırlama süresi: 20 dakika ![]() Pişirme süresi: 15 dakika![]() 1 kişilikGerekli malzeme 1 kuzu külbastı veya biftek 1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi 1 çay kaşığı hardal 1 tatlı kaşığı susam 1 tatlı kaşığı zeytinyağı Tuz, kekik, karabiber Hazırlanışı Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin Sıcak veya ılık olarak servis yapın![]() |
|
|
|