ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Susamlı Hardallı Et (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=176606)

Prof. Dr. Sinsi 06-28-2012 02:06 AM

Susamlı Hardallı Et
 
Susamlı Hardallı Et Tarifi - Susamlı Hardallı Et Nasıl Yapılır - Susamlı Hardallı Et Malzemeleri



355 kalori..Hazırlama süresi: 20 dakika ..Pişirme süresi: 15 dakika..1 kişilik


Gerekli malzeme

1 kuzu külbastı veya biftek

1 çorba kaşığı ufalanmış bayat ekmek içi

1 çay kaşığı hardal

1 tatlı kaşığı susam

1 tatlı kaşığı zeytinyağı

Tuz, kekik, karabiber


Hazırlanışı

Ekmek içi, susam, tuz, kekik ve karabiberi bir kapta harmanlayın. Hardalı fırçayla etin iki tarafına sürüp ekmekli karışıma bulayın. Zeytinyağını tavada ısıtıp eti kızartın. Kâğıt havlu üzerine alıp fazla yağını çektirin. Sıcak veya ılık olarak servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.