Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
haşlama, ispanak

Ispanak Haşlama

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ispanak Haşlama



Malzemeler


150 gr ıspanak

1 kaşık zeytinyağı

1/2 kaşık tereyağı

4 bardak su


Yapılışı


Ispanak, kökleri bıçakla kesilip ayıklanarak temizlenir Bol suda yıkanır Bir tencereye konulan su kaynatıldıktan sonra ıspanaklar kesilmiş parçalar halinde içine atılır 20 dakika kadar kaynatılır

Ispanaklar tencereden çıkarılır, suları süzülür Tencerenin suyu dökülür Tencereye yarım kaşık tereyağı konularak eritilir, hafif kızdırıldıktan sonra yeniden su konur Su kaynamaya başlayınca ıspanaklar boca edilir 20 dakika kadar pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.