![]() |
Otlu Ekmek Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Otlu Ekmek ÇorbasıMalzemeler 9 dilim tost ekmeği 4 soğan 2 yemek kaşığı margarin 1 tatlı kaşığı pulbiber 1 su bardağı beyaz şarap 6 su bardağı et suyu Tuz, karabiber Muskad cevizi 3 domates 1 demet taze soğan 1 demet maydanoz 1 demet frenk maydanozu 2 yumurta sarısı 1 su bardağı krema [U]Yapılışı[/U] Öncelikle ekmekleri tost makinesinde hafiçe kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha sonra taze soğan, maydanoz ve frenk maydanozunu ince ince kıyın ve çorbanın içine atıp 2 dakika kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() Son olarak domates parçalarını çorbaya ekleyin ve içinde erimesini bekleyin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|