Havuçlu İrmik Çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Havuçlu İrmik ÇorbasıHavuçlu İrmik Çorbası Tarifi - Havuçlu İrmik Çorbası Yapılışı - Havuçlu İrmik Çorbası Nasıl Yapılır - Havuçlu İrmik Çorbası Malzemeleri 1 adet havuç 20 ml sıvıyağ25 gr irmik150 ml sebze suyu1/2 demet ince kıyılmış maydanoz Muskat Tuz Karabiber Havucu çok ince jülyen doğrayın ve kızgın yağda 2-3 dakika çevirin ![]() İrmiği ekleyin Biraz kavurduktan sonra topaklanmaması için karıştırarak sebze suyunu ekleyin Maydanozu ilave ettikten sonra tencerenin kapağı kapalı olarak 3 dakika kaynamaya bırakın Muskat, tuz ve karabiber serperek tatlandırın Sıcak servis edin
|
|
|
|