Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
çorbasi, dügün, sütlü

Sütlü Dügün Çorbasi

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Sütlü Dügün Çorbasi



Malzemeler

100 gr kuzu kusbasi

yarim kilo süt

4 çorba kasigi un

2,5 su bardagi et suyu

tereyag

Tuz

üzerine;


kirmizi toz biber

tereyag

Tarifi

Eti küçük bir tencerede kendi suyuyla pisirinIyice pistikten sonra çok küçük küpler halinde kesin( Etler bir bezelye tanesinin yarisi kadar olmali)Ayri bir tencerede tereyagini eritinUnu ilave edip kavurunSonra sütü ve et suyunu ilave edinÇorba koyulasana kadar kaynatinDibinin tutmamasi için sürekli karistirmalisinizKaynayan çorbaya daha önce böldügünüz etleri ekleyip bir tasim daha kaynatin

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.