![]() |
Kişnişli Kesme Hamurlu Kış Çorbası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kişnişli Kesme Hamurlu Kış ÇorbasıKişnişli Kesme Hamurlu Kış Çorbası Tarifi - Kişnişli Kesme Hamurlu Kış Çorbası Yapılışı - Kişnişli Kesme Hamurlu Kış Çorbası Nasıl Yapılır - Oktay Usta Kişnişli Kesme Hamurlu Kış Çorbası Malzemeler: 1 Su B ![]() 1 Su B ![]() 1 Su B ![]() Su Tuz Terbiyesi İçin: 1 Kase Yoğurt 1 Su B ![]() 2 Çorba K ![]() Yarım Limon Üzeri İçin: Tereyağı Kişniş Hazırlanışı: Tencereye sıcak su döküyouz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yoğurdu ekleyip çırpma teli ile karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Ilıyan terbiyeyi çorbaya döküp karıştırıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Doğranmış kişnişi üzerine koyup servis ediyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|