Zencefilli Karnıbahar Çorbası |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Zencefilli Karnıbahar Çorbasıkarnıbahar çorbası nasıl yapılır - hindistan cevizli karnıbahar çorbasıMalzemeler 1 adet bütün karnabahar 3 adet havuç 2 adet soğan Mantar Dereotu Himalaya tuz Karabiber 1 / 4 çay kaşığı hindistan cevizi 2 tutam toz zencefil Zeytinyağı limon suyu Yapılışı Karnabaharı yıkayıp çiçeklerine ayırın Aynı şekilde havuç ve soğanıda kesin Bir tencere içinde kaynatmaya başlayın Bir miktar zeytinyağıda ekleyin![]() Hepsi piştiğinde zencefil ,hindistancevizi, tuz ve karabiber ile tatlandırın Blendırdan geçirin![]() Mantarlarıda biraz yağ ile soteleyin Biraz tuz ve dereotu serpin![]() Çorbanızı servis ederken limon suyu gezdirip mantarlar ile süsleyip ikram edin ![]() alıntı |
|
|
|