Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızartma, tavşan

Tavşan Kızartma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Kızartma



Tavşan Kızartma Tarifi - Tavşan Kızartma Nasıl Yapılır - Tavşan Kızartma Malzemeleri



1 Tavşan

1 Bardak sade yağ

15 Arpacık soğan

250 gr koyun eti

10 Mantar

1 Bardak et suyu

Tuz

Biber


Beyaz tavşanı sudan geçiriniz Koyun etini ufak ufak doğrayınız, tencerede hızlı ateşte sadeyağla çeviriniz Pembeleşince etleri çıkarınız Tavşan etlerini koyunuz On dakika çevirip biraz su serpiniz, iki üç dakika daha karıştırınız Sonra içine önceden çıkardığınız koyun etleriyle, etsuyu ve tuz, biber, sadeyağda öldürülmüş on beş küçük soğan koyup kapağını kapatınız Orta ateşte hafif kaynatarak yirmi dakika bırakınız, sonra mantar ilâve ederek on dakika daha pişirip indiriniz

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.