![]() |
Çulluk Roti Fransız Usulü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çulluk Roti Fransız UsulüÇulluk Roti Fransız Usulü Tarifi - Çulluk Roti Fransız Usulü Nasıl Yapılır - Çulluk Roti Fransız Usulü Malzemeleri Çulluk Roti Fransız Usulü Malzemeler 4 adet çulluk temizlenmiş içi çıkmamış Tuz, bir çimdik karabiber Dört parmak eninde tahmini on santim uzunluğunda 4 adet gömlek yağı 2 kahve fincanı rafine yağı 2 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan 1 çimdik kırmızı yaprak biber 1 çay fincanı süt 1/2 tatlı kaşığı un 4 dilim taze kızarmış ekmek içi Hazırlanışı Çullukların göğüslerini iç yağına sarınız ve sicimle bağlayınız ![]() Çullukları tuzlayıp biberleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet Olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|