Güveçte Çulluk |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Güveçte ÇullukGüveçte Çulluk Tarifi - Güveçte Çullugun Yapılışı - Av Yemekleri Tarifi Malzemeler 3 adet çulluk 1 adet kuru soğan 1 adet havuç 2 adet sivri biber 2 yemek kaşığı tereyağı 3 adet domates 1 adet patates 1 yemek kaşığı salça tuz, karabiber Hazırlanışı Çullukları temizleyin ve kuşbaşından az büyük parçalara ayırın ve tereyağında güveçte 2-3 dakika çevirin Sebzelerin tamamını doğrayın ve güvece katın Salçayı, tuzu, karabiberi ve 1 su bardağı suyu ekleyerek orta ateşte 45 daika kadar pişirin Kekik ile tatlandırarak servis yapabilirsiniz
|
|
|
|