![]() |
Güveçte Çulluk
Güveçte Çulluk Tarifi - Güveçte Çullugun Yapılışı - Av Yemekleri Tarifi
Malzemeler 3 adet çulluk 1 adet kuru soğan 1 adet havuç 2 adet sivri biber 2 yemek kaşığı tereyağı 3 adet domates 1 adet patates 1 yemek kaşığı salça tuz, karabiber Hazırlanışı Çullukları temizleyin ve kuşbaşından az büyük parçalara ayırın ve tereyağında güveçte 2-3 dakika çevirin.Sebzelerin tamamını doğrayın ve güvece katın.Salçayı, tuzu, karabiberi ve 1 su bardağı suyu ekleyerek orta ateşte 45 daika kadar pişirin.Kekik ile tatlandırarak servis yapabilirsiniz. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.