![]() |
Tavşan Kızartma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tavşan KızartmaTavşan Kızartma Tarifi - Tavşan Kızartma Nasıl Yapılır - Tavşan Kızartma Malzemeleri Kullanılacak malzeme (4 kişi için): 1 Tavşan, 1+1/2 çorba kaşığı sadeyağ, yeter kadar tuz ![]() Yapımı: Tavşanların tüylerini yolduktan sonra ıslak bir bezle üstlerini sllmeli ![]() ![]() ![]() ![]() Bir fırın tepsisine sadeyağı koyup eritmeli sonra bu yağa bulayarak tavşanları tepsiye sıralamalı ve kuşları tepsiyle birlikte kızgın fırına sürmeli ![]() Fırının kapağını yedi dakika açmadan kuşları pişirmeli ![]() ![]() Tepsiyi ikinci bir defa kızgın fırına koymalı ve bir ikinci defa yedi dakika süreyle fırının kapağını açmadan kuşları pişirmeli ![]() Böylece ondört dakika fırında kalan tavşanları fırından alıp sıcak bir yerde tutulan servis tabağına koymalı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|