Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
halise, tavşan

Tavşan Halise

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Halise



Tavşan Halise Tarifi - Tavşan Halise Nasıl Yapılır - Tavşan Halise Malzemeleri -Tavşan Halise Yemeği Tarifi



Tavşan Halise


Malzemeler


Döğme 500 gr

Katı yağ 7 çorba kaşığı

Su 14 su bardağı

Tuz1 kg tavşan eti




Hazırlanışı



Döğmeyi yıkayıp süzdürün Bir tencerede suyu kaynatın Döğmeyi içine atın Köpüğünü alıp, ateşi kısarak iyice yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1 saat pişirin Pişen döğmenin tenceresine tavsan etini ekleyin Tuzunu ayarlayın Kapağını kapatıp, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1-1,5 saat daha pişirin Yemeği ateşten alıp, biraz dinlenmeye bırakın Yağı tavada hafifçe kahverengileşinceye kadar kızdırıp, üzerine gezdirerek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.