![]() |
Tavşan Halise
Tavşan Halise Tarifi - Tavşan Halise Nasıl Yapılır - Tavşan Halise Malzemeleri -Tavşan Halise Yemeği Tarifi
Tavşan Halise Malzemeler Döğme 500 gr. Katı yağ 7 çorba kaşığı Su 14 su bardağı Tuz1 kg tavşan eti Hazırlanışı Döğmeyi yıkayıp süzdürün. Bir tencerede suyu kaynatın. Döğmeyi içine atın. Köpüğünü alıp, ateşi kısarak iyice yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1 saat pişirin. Pişen döğmenin tenceresine tavsan etini ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Kapağını kapatıp, etler yumuşayıncaya kadar yaklaşık 1-1,5 saat daha pişirin. Yemeği ateşten alıp, biraz dinlenmeye bırakın. Yağı tavada hafifçe kahverengileşinceye kadar kızdırıp, üzerine gezdirerek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.