Celb Ve Teshir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Celb Ve Teshirsevgili sebna ![]() öncelikle bir uygulama için farklı yöntemler vardır kişi bazan kendi durumuna göre o anlık bir farklılık yaratabilir![]() yani tarih,saat,son işlem gibi![]() sürekli çekindiğim durum etkilidir yazarken ''ben yaptım olmadı''geri dönüşü![]() elbette her kişinin enerjisi aynı değil Bu etkili bir uygulamadır ve bir piknik tüpü,ocakta yakıldığında sorun çıkmadığı gibi![]() kalan tuzlar elektirkli süpürgeye gittiğinde de işe yaramıştır![]() O zaman şu sonuca varıyoruz![]() öncelikle kendine gerçekten uygun olan bir uygulama bul![]() Ve kesinlikle inan,asla olumsuz düşünme![]() enerjini yoğunlaştır![]() gerçekten o an için tüm dünyadan kopmalısın![]() imgelem gücünü geliştirmelisin![]() küçük telkinler dene![]() ve asla kötümser duygular besleme![]() ![]() kalbimizden ne ,nasıl geçi,yorsa o oluyor![]() ve unutma bazan bizim için hayırlısı ne ise o oluyor![]() hayırlısı olsun hepimiz için![]() ![]() sevgiler
|
|
Celb Ve Teshir |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Celb Ve Teshirdanteanıl burcunu bılmıyorum kı ayrıca pıknık tupunde olur yazmıs bazı arkadaslar ,ayrıca atese atacaksam kalan tozunu gomun saksıya dıyo odunla komurle yaksam kulun tamamını 7 gun yada daha fazla nasıl gomulur saksı yetmez buna yazan arkadas pınar 4-5 gunde bıle etkısı oluyo yazmıs bana ayrıntılı tek tek nasıl yapcagımı yazabılırmısınız pınarcıgım sende yazarsan sevınırım teskrler -------------------- danteanıl burcunu bılmıyorum kı ayrıca pıknık tupunde olur yazmıs bazı arkadaslar ,ayrıca atese atacaksam kalan tozunu gomun saksıya dıyo odunla komurle yaksam kulun tamamını 7 gun yada daha fazla nasıl gomulur saksı yetmez buna yazan arkadas pınar 4-5 gunde bıle etkısı oluyo yazmıs bana ayrıntılı tek tek nasıl yapcagımı yazabılırmısınız pınarcıgım sende yazarsan sevınırım teskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- ayrıca bu tuz muhabbetı nı bayanlar ozel gunlerındede yapabılırmı -------------------- ayrıca bu tuz muhabbetı nı bayanlar ozel gunlerındede yapabılırmı ve tuz muhabbetının dısında uzaktan etkıleyebılecegım baska bı muhabbet duası varmı tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler |
|
Celb Ve Teshir |
|
|
#3 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Celb Ve Teshirbiraz tuz üzerine 51 kere yasin-i şerifin 78 ve 79 ayet-i kerimelerini okuyup nefes ettikten sonra matlubunun niyetine gece yarısı ateşe atar ve yatarsın matlubun sana musahhar olur seni fevkalade sever, her arzuna boyun eğer![]() Okunacak Ayet-i Kerime: ve darabe lena meselen ve nesiye halkah* kale men yuhyil ızame ve hiye ramim* kul yuhyihellezi enşeeha evvele merrah* ve hüve bi külli halkın alim* ayet-i kerimeleridir bu ameliyye gerekirse 7 gece tekrarlanır
|
|
|
|