![]() |
Celb Ve Teshir
sevgili sebna..öncelikle bir uygulama için farklı yöntemler vardır.kişi bazan kendi durumuna göre o anlık bir farklılık yaratabilir..yani tarih,saat,son işlem gibi..sürekli çekindiğim durum etkilidir yazarken ''ben yaptım olmadı''geri dönüşü..elbette her kişinin enerjisi aynı değil.Bu etkili bir uygulamadır ve bir piknik tüpü,ocakta yakıldığında sorun çıkmadığı gibi..kalan tuzlar elektirkli süpürgeye gittiğinde de işe yaramıştır..O zaman şu sonuca varıyoruz.. öncelikle kendine gerçekten uygun olan bir uygulama bul..Ve kesinlikle inan,asla olumsuz düşünme..enerjini yoğunlaştır..gerçekten o an için tüm dünyadan kopmalısın..imgelem gücünü geliştirmelisin..küçük telkinler dene..ve asla kötümser duygular besleme...kalbimizden ne ,nasıl geçi,yorsa o oluyor..ve unutma bazan bizim için hayırlısı ne ise o oluyor..hayırlısı olsun hepimiz için...sevgiler
|
Celb Ve Teshir
danteanıl burcunu bılmıyorum kı ayrıca pıknık tupunde olur yazmıs bazı arkadaslar ,ayrıca atese atacaksam kalan tozunu gomun saksıya dıyo odunla komurle yaksam kulun tamamını 7 gun yada daha fazla nasıl gomulur saksı yetmez buna yazan arkadas pınar 4-5 gunde bıle etkısı oluyo yazmıs bana ayrıntılı tek tek nasıl yapcagımı yazabılırmısınız pınarcıgım sende yazarsan sevınırım
teskrler -------------------- danteanıl burcunu bılmıyorum kı ayrıca pıknık tupunde olur yazmıs bazı arkadaslar ,ayrıca atese atacaksam kalan tozunu gomun saksıya dıyo odunla komurle yaksam kulun tamamını 7 gun yada daha fazla nasıl gomulur saksı yetmez buna yazan arkadas pınar 4-5 gunde bıle etkısı oluyo yazmıs bana ayrıntılı tek tek nasıl yapcagımı yazabılırmısınız pınarcıgım sende yazarsan sevınırım teskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- pınarcıgım ayrıntılı bır sekılde tuzla muhabbet olayını yazarsan sevınırım çok ıhtıyacım var simdıden tskrler -------------------- ayrıca bu tuz muhabbetı nı bayanlar ozel gunlerındede yapabılırmı -------------------- ayrıca bu tuz muhabbetı nı bayanlar ozel gunlerındede yapabılırmı ve tuz muhabbetının dısında uzaktan etkıleyebılecegım baska bı muhabbet duası varmı tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler -------------------- bu sıtenın ozel mesajlasma bolumu varmı arkadaslar ozel mesajlasmak için nasıl olcak tskrler |
Celb Ve Teshir
biraz tuz üzerine 51 kere yasin-i şerifin 78. ve 79. ayet-i kerimelerini okuyup nefes ettikten sonra matlubunun niyetine gece yarısı ateşe atar ve yatarsın matlubun sana musahhar olur.seni fevkalade sever, her arzuna boyun eğer.
Okunacak Ayet-i Kerime: ve darabe lena meselen ve nesiye halkah* kale men yuhyil ızame ve hiye ramim* kul yuhyihellezi enşeeha evvele merrah* ve hüve bi külli halkın alim* ayet-i kerimeleridir.bu ameliyye gerekirse 7 gece tekrarlanır. |