Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kızarmış, muz

Kızarmış Muz

Eski 06-26-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Kızarmış Muz



Malzemeler:8 Adet milföy hamuru
4 Adet muz
1-2 Su bardağı bal
Kızartmak için sıvıyağ
İsteğe göre çamfıstığı yada badem
Yapılışı:
1- Milföy hamurlarını dondurucudan çıkartıp yumuşaması için bir süre bekleyin
2- Muzları soyun ve 2 ye bölün (isteğe göre çatalla ezebilirsiniz)
3- Her milföye yarım dilim muz gelecek şekilde paylaştırın ve milföylerin uçlarını birleştirerek elinizde top yapın
4- Kızgın ve bol yağda (kızartma tencereniz varsa daha iyi olur) nar gibi oluncaya dek kızartın
5- Pişen topları servis tabağına alın ve bolca bal ekleyip çam fıstığı serperek servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.