![]() |
Kızarmış Muz
Malzemeler:8 Adet milföy hamuru
4 Adet muz 1-2 Su bardağı bal Kızartmak için sıvıyağ İsteğe göre çamfıstığı yada badem Yapılışı: 1- Milföy hamurlarını dondurucudan çıkartıp yumuşaması için bir süre bekleyin. 2- Muzları soyun ve 2 ye bölün (isteğe göre çatalla ezebilirsiniz). 3- Her milföye yarım dilim muz gelecek şekilde paylaştırın ve milföylerin uçlarını birleştirerek elinizde top yapın. 4- Kızgın ve bol yağda (kızartma tencereniz varsa daha iyi olur) nar gibi oluncaya dek kızartın. 5- Pişen topları servis tabağına alın ve bolca bal ekleyip çam fıstığı serperek servis yapın. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.