ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Yemek Tarifleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=609)
-   -   Kızarmış Muz (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=171008)

Prof. Dr. Sinsi 06-26-2012 07:19 AM

Kızarmış Muz
 
Malzemeler:8 Adet milföy hamuru
4 Adet muz
1-2 Su bardağı bal
Kızartmak için sıvıyağ
İsteğe göre çamfıstığı yada badem
Yapılışı:
1- Milföy hamurlarını dondurucudan çıkartıp yumuşaması için bir süre bekleyin.
2- Muzları soyun ve 2 ye bölün (isteğe göre çatalla ezebilirsiniz).
3- Her milföye yarım dilim muz gelecek şekilde paylaştırın ve milföylerin uçlarını birleştirerek elinizde top yapın.
4- Kızgın ve bol yağda (kızartma tencereniz varsa daha iyi olur) nar gibi oluncaya dek kızartın.
5- Pişen topları servis tabağına alın ve bolca bal ekleyip çam fıstığı serperek servis yapın.


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.