malzemeler ( 6 kişilik ) 500gr lifli yağsız et(nuar) dan2adet yumurta2 su bardağı yoğurt3 çorba kaşığı buğday unu100gr margarintuz karabiberpul bibersirke limonsarımsakyapılışı et önce iyice haşlanıp soğuyunca didik didik edilip(kibrit çöpü gibi ince) kenara alınır suyu derin bir tencereye alınır ,suyu çekmişse 6kişilik olacak şekilde soğuk su ile tamamlanır ayrı bir kaba önce yoğurt sonra un sonra da yumurta konur ,bu sıralama kolay çırpma açısından önemli çırptığımız ehhh artık çırp iyice çırp emiçırptığımız terbiyeyi ve margarini tencereye boşaltıp kaynayana kadar karıştıralmkaynadıktan sonra eti ilave edelimisteğe göre baharatı limonu veya sirkeyi veya sarımsağı isteğe göre nasıl içmek istiyorsan her şekilde ayrı bir tat bulacaksınızafiyet olsun
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.