Malzemeler: 1 adet orta boy karnıbahar2 adet yumurta3 yemek kaşığı un1 silme tatlı kaşığı tuzkırmızı pul biberkızartmak için ayçiçek yağıarzuya göre üzerine yoğurt Yapılışı:[*]Karnıbaharı dikkatlice çiçeklere ayırın Yıkayıp tuzlu suda, çatal batırdığınızda yumuşamış fakat hala biraz diri kalana kadar haşlayın[*]Yumurtaları tuz ve kırmızı biberle çırpın[*]Unu ilave edin tekrar çırpıp karıştırın[*]Karnıbaharları bu karışıma buayarak kızgın yağda hertarafını kızartıp kağıt havluya alarak fazla yağını süzdürün[*]Sarımsaklı yoğurtla sıcak olarak servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.