Malzemeler: 1 kilo istavrityarım su bardağından fazla mısır unutuz4-5 yemek kaşığı ayçiçek veya mısırözü yağı Yapılışı:[*]Balıkların kafalarını koparıp karın kısmını temizleyin[*]Bol suda duru su çıkana kadar yıkayıp süzdürün[*]Mısır ununu genişçe bir kaseye alıp tuz ekleyin [*]Balıkları ikişer üçer mısır ununa bulayıp silkeleyerek 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ gezdirilmiş tercihen yapışmayacak teflon tavaya dizin Orta ateşte kızartın [*]Balık çevirme kapağı ile veya tavanın içine girecek genişlikte düz bir tabakla çevirin ve kaydırarak diğer tarafınıda kızartın[*]Yine servis tabağınıza ters çevirerek servis yapın
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.