Rozbifli sandviç |
06-26-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Rozbifli sandviçROZBİFLİ SANDVİÇ MALZEMELER BİRİM MİKTAR Sandviç Ekmek ADET 1000 Tereyağ KG 0005 Marul KG 0030 Roastbeef (soğuk) KG 0100 Domates KG 0050 Kornişon KG 0050 Kuru Soğan KG 0020 Yeşil Biber KG 0020 Ketçap KG 0010 Mayonez (Pastorize) KG 0015 HAZIRLANIŞI: 1Sandeviç ekmeği uzunlamasına ortadan kesilir ve içi açılır 2Ekmek içine tereyağ sürülür 3Marulslice domates dilimlerislice kesilmiş kuru soğanrosbif dilimleri ve yeşil biberkornişon yerleştirilir 4Talebe göre mayonez ve ketçap ilave edilerek servise sunulur |
|