![]() |
Rozbifli sandviç
ROZBİFLİ SANDVİÇ
MALZEMELER BİRİM MİKTAR Sandviç Ekmek ADET 1.000 Tereyağ KG 0.005 Marul KG 0.030 Roastbeef (soğuk) KG 0.100 Domates KG 0.050 Kornişon KG 0.050 Kuru Soğan KG 0.020 Yeşil Biber KG 0.020 Ketçap KG 0.010 Mayonez (Pastorize) KG 0.015 HAZIRLANIŞI: 1.Sandeviç ekmeği uzunlamasına ortadan kesilir ve içi açılır. 2.Ekmek içine tereyağ sürülür. 3.Marulslice domates dilimlerislice kesilmiş kuru soğanrosbif dilimleri ve yeşil biberkornişon yerleştirilir. 4.Talebe göre mayonez ve ketçap ilave edilerek servise sunulur. |
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.