![]() |
Vanilyalı Pudingli Kırıntılı Turta ve Torasan İnciri Reçeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vanilyalı Pudingli Kırıntılı Turta ve Torasan İnciri Reçeliİncir reçelini ve diğer reçel çeşitlerini (paylaşmadığım)annecik Trabzon'da hazırlayıp getirmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İncir reçeli,sabah kahvaltılarında değilde balıkların üzerlerine tatlı niyetine yenilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Krümeltorte tıpkı elmalı-krümeltorte gibi hazırlanıp sadece üst kısmına tarçin yerine 2 yemek kaşığı fındık tozu eklenmiştir ![]() ![]() ![]() Hazırlanışı Krümel torte hamuru hazırlanıp 1 parçası ayrılıp diğer kısmı yağlanmış kalıba yerleştirilir ![]() Önceden 2 su bardağı süt ile pişirilip soğutulmuş puding hamurun üzerine yayılır ![]() 1 su bardağı vişne pudingin üzerine serpiştirilir ![]() Kalan hamura şeker ve fındık tozu eklenip yoğrulup vişnelerin üzerlerine kırıntı şeklinde yayılır ![]() 175 c de yaklaşık 25 dk pişirilir ![]() Soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serpiştirilir ![]() ![]() ![]() İncir reçeleini yerken üzerine kaymak sürüpde tadabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tartı bir arkadaşıma yapıp götürdüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deneyiniz pişman olmayacaksınız arkadaşlar!! |
![]() |
![]() |
|