|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| gaziantep, kebabı, kuşbaşı, mutfağından, tike |
Gaziantep Mutfağından Tike Kebabı (Kuşbaşı) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Gaziantep Mutfağından Tike Kebabı (Kuşbaşı)![]() » Yapılışı Malzeme 500 gr kebaplık et100 gr kuyruk3-4 diş sarımsak 1 çorba kaşığı domates ve biber salçası 2 çorba kaşığı zeytinyağı Kırmızıbiber, tuz, karabiber Tarifi Et ve kuyruk ceviz büyüklüğünde doğranır Terbiyelemek için tüm malzemeler et ile bir kapta ovulur Bir gece bekletilir Daha sonra şişlere 4 et 1 kuyruk saplanarak orta harlı mangalda pişirilir Sıcak olarak servis yapılır
|
|
|
|